Halı Sahalar ve Tenis Kortları

ÇUKUROVA  ÜNİVERSİTESİ HALI SAHA KULLANIMI

HALI SAHA ÖZELLİKLERİ

15x35 m. ölçülerinde zeminin 4,5 cm özel sentetik çim, her türlü yağış ortamında dahi rahatlıkla oynanabilen, ışıklandırma sistemine sahip 24 saat sıcak su hizmeti bulunan halı saha 09.00–17.00 saatleri arası haftanın 7 günü hizmet verilmektedir.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HALI SAHA KULLANIM TALİMATI

1) Üniversitemiz halı sahası 6’ya 6 maç yapmak için uygundur.

2) Maç yapmak isteyen takımlar internet üzerinden rezervasyon yaparak ve rezervasyon ücretini Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Tesisleri hesabı Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi  TR07 0001 0016  9045 0802 7250 17 hesaba ücreti yatırmak ve dekontu  mail spormd@cu.edu.tr  adresine göndermek sureti ile rezervasyonu tamamlayabilirler.

3) Halı saha kiralama ücret dekontu mail adresine gelir gelmez rezervasyonu yapan kişinin mail adresine rezervasyonun tamamlandığına dair mail otomatik olarak gidecektir.

4) Tesis Kullanım saatleri,Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının belirlediği saatler içerisinde hizmet vermektedir.

5) Haftanın 7 günü saat:9:00-17:00 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

6) Her rezervasyon bir saatlik kullanımlar içindir.

7) Halı Saha, Çukurova Üniversitesi Öğrencileri, Akademik ve idari personel ile Misafirlerinin kullanımına açıktır.

8) Spora başlamadan önce doktor kontrolünden geçilmelidir. Sağlık problemi olan (özellikle kalp hastaları) oyuncular oyuna katılmamalıdır, aksi takdirde sorumluluk kendisine aittir.

9) Malzemeler (top, yelek) kimlik kartı karşılığı verilmektedir.

10) Takımlar en az 15 dk. önceden hazır olur ve kendilerine tahsis edilen soyunma odasında hazırlanırlar, soyunma odası dışında giyinmek veya eşya bırakmak uygun değildir, Katılımcıların yanlarında değerli eşya getirmemeleri önerilir. soyunma odasında veya saha da çalınma ve kaybolma durumlarında sorumluluk kabul edilmez.

11) Soyunma odası anahtarları kimlik karşılığı verilir.Maç bitiminde görevliye anahtar  verilerek kimlik kartı geri alınır.Maç esnasında yüksek sesle ve küfürlü konuşmak uygun değildir. Aktivite boyunca uygun davranışlarda bulunulmalı ve görevli personelin uyarıları dikkate alınmalıdır.

12)  Saha içerisinde su dışında yiyecek içecek tüketilmesi yasaktır. Saha içerisinde sigara içmek kesinlikle yasaktır.

13)  Tesis kullanımı öncesinde alkol alınmamalıdır. Alkollü olarak tesisi kullananlar tesisten uzaklaştırılır.

14)  Tesise ruhsatlı dahi olsa silahla girilemez.

15)  Halı sahada çivili krampon giymek, spora uygun olmayan kıyafetle tesisleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Kramponla sahaya girilmesi tavsiye edilmez, halı saha ayakkabıları ile maç yapılması tavsiye edilir.

16)  Maçta iki takımın renklerinin aynı olması durumunda yelek (bip)  kimlik karşılığında verilir, verilen yelekler maç sonrası sayıyla geri alınır.

17)  Kullanıcılara ait her türlü özel eşyanın saha içinde bulundurulmaması gerekmektedir. Saha görevlisi tarafından size tahsis edilen kilitli odaların kullanılması önemle rica olunur. Soyunma odlarında; suyu açık bırakmamak, giderleri tıkayıcı maddeler atmamak vb. kurallara lütfen uyunuz.

18)  Odalarda ve tesisteki oluşacak arızalar son kullanan takımların sorululuğundadır. Malzemelere zarar verildiği takdirde malzemenin ücreti temin edilir. Üyenin ya da yanında getirdiği misafirin tesisin herhangi bir yerine zarar vermesi halinde, tutulacak zapta göre zarar kayıtlı kişiden tanzim edilir. Demir başlara verilen zararlar için ise disiplin yönetmeliği uygulanır.

19)  Kaybolan malzemeler ve bulunan eşyalar kayıp eşya bölümüne teslim edilir.

20)  Tesisi kullananlar görevli kişilerin uyarılarına uymak zorundadır. Bu uyarılara ve kurallara uymayanlardan tesisi terk etmesi istenecektir.

21)  Yukarıda belirtilen kurallara uymayan takım ya da kişiler hakkında öğrenci disiplin yönetmeliği uygulanacaktır.

ÖĞRENCİ VE AKADEMİK-İDARİ PERSONEL KULLANIMLARI;

1) Kullanımlarda 17.00’ ye kadar olan zamanlarda fakültelerin öncelikli talepleri dikkate alınır (eğitimler, takım çalışmaları vb.)

2 Tesis görevlilerimiz, gerektiğinde kullanıcının kimliğini ibraz etmesini talep etmeye yetkilidirler. Bu durumda kişi kimliğini ibraz etmediği takdirde tesisi kullanamaz.

3) Tüm kullanımlarda takımların gelmemesi halinde ücret iadesi yapılmaz.

4) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından tesis için tadilata gerek gördüğünde, tadilat için kapalı olunacak sürenin duyurusunu Tesis girişindeki panoda yazılı olarak önceden duyurur.

5) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

SOYUNMA ODALARI VE DUŞLARIN KULLANIMI

1) Soyunma odalarında bulunan dolaplar, günlük kullanım içindir. Kullanıcılar bu dolapları tesisten ayrılırken boşaltmak zorundadır.

2) Hijyen ve güvenlik gereği tüm eşyalar soyunma dolabına yerleştirilmeli (ayakkabı v.s). Hiçbir eşya dolap dışında bırakılmamalıdır.

3) Güvenlik gereği dolaplarda değerli eşya bulundurulmamalıdır.

4) Spor Merkezi kaybolan veya unutulan eşyalardan sorumlu tutulamaz.

5) Lavabo ve duşlarda kişisel bakım yapılamaz.

TESİS ÜCRETLERİ:

Halı Sahaların (Işıksız) 60 dakikalık kiralama ücreti